Certified Scrum Product Owner

Fakta
Hvor
København
Hvornår
09. - 10. nov 2016
Tidspunkt
09:00 - 17:00
Underviser
Mike Cohn
Sprog
Engelsk
Pris
kr. 12.500 ekskl. moms

Scrum Product Owner certificeringskurset er et to dages undervisningsforløb, hvor deltagerne vil blive introduceret til hvordan man arbejder som Product Owner i samspil med et eller flere Scrum teams. Øvelser, case studies og eksempler anvendes til at forstå, hvordan man bliver en succesfuld Scrum Product Owner.

Deltagere får certificeringsbevis og officiel titel som "Certified Scrum Product Owner" af ScrumAlliance når kurset er bestået.

Hvad er en Scrum Product Owner?

Du lærer at anvende Scrum til at optimere forretningsværdien i produktet/systemet samt den generelle kundetilfredshed. Du vil kunne lave en realistisk release plan og være i stand til at udarbejde Product Backloggen. Du lærer om nedbrydning af kravene samt få redskaber til hvordan du øger produktiviteten uden at øge arbejdsbyrden.

Hvorfor blive certificeret?

På dette todages kursus undervises du i de principper og praktikker der gør en Product Owner i stand til kontinuerligt at levere maksimal forretningsværdi uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Deltagere undervises i:

  • Velprøvede praktikker og værktøjer til arbejdet med krav
  • Hvordan user stories til backloggen skrives
  • Teknikker til prioritering af product backloggen
  • Hvordan du forudsiger leverancedatoer for features og projekter
  • Tips og tricks fra Mike Cohns 15 års erfaring med Scrum i forskellige omgivelser

Målgruppe

Dette kursus er ideelt for product owners, analytikere, testere og andre som repræsenterer brugerne og kunderne på agile projekter.