Effective User Stories for Agile Requirements

Fakta
Hvor
København
Hvornår
19. maj 2017
Tidspunkt
09:00 - 17:00
Underviser
Ative
Sprog
Dansk
Pris
kr. 5.500 ex. moms

På dette kursus lærer du om de værktøjer der er nødvendige for at identificere og skrive effektive og præcise user stories.

Den måde, hvorpå et projekts krav er dokumenteret eller udtrykt, har en enorm indflydelse på projektets succes og pris. User stories er enkle, korte og klare beskrivelser af funktionalitet fortalt ud fra en brugers perspektiv. Disse user stories kan udgøre kravene i et Scrum projekt og hermed udgøre product backloggen.

På dette kursus opnår du den viden og lærer om de værktøjer der er nødvendige for at identificere og skrive effektive og præcise user stories. Du vil lære om de seks egenskaber alle stories bør have og retningslinjer for udformning af bedre user stories.  Du vil også lære om anvendelsen af user role modeling til at få skrevet de vanskelige første user stories på et projekt. Øvelser anvendes til at omsætte teori til praksis.

Deltagere undervises i:

  • De 6 egenskaber ved gode user stories og hvordan de opnås
  • Praktiske teknikker til at indsamle user stories
  • Hvor meget arbejde gøres upfront og hvor meget gøres just-in-time
  • En god skabelon til user stories
  • Hvordan gennemføres en user story writing workshop
  • Hvordan ikke-funktionelle krav skrives som user stories
  • Praktiske eksempler fra den virkelige verden

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til product owners, analytikere, udviklere, testere, ledere og endda kunder der ønsker at anvende user stories i deres projekter.

Om Kurset

mgs-logo-2014Ative har gennem flere års samarbejde med Mike Cohn indgået licensaftale om at udbyde og undervise hans populære og velafprøvede Effective User Story kursus, et kursus baseret på hans bestsellerbog om user stories. Der undervises på dansk af Atives erfarne undervisere med anvendelse af Mike Cohns kursusmateriale (engelsk).

Som deltager på kurset vil du modtage en kopi af Mike Cohns bog: User Stories Applied: For Agile Software Development


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret om bl.a. nye kurser. Maks. 1 mail pr. måned.