Arkitekter og udviklere

Alle Atives konsulenter er erfarne softwareudviklere med stor viden om alle aspekter af lean software udvikling, herunder Scrum og XP.

Det faglige niveau er enestående og vore konsulenter har stor erfaring med hvordan man får maksimal nytte af de seneste udviklingsmetoder, f.eks. domain-driven development, testbart design, refactoring, iterativ arkitektur, continuous integration, automatisering af byg, unit-test, komponenttest og automatisering af test af forretningskrav.

Hvis du vil vide mere så kontakt os: vi tager gerne en snak og deler ud af vore erfaringer.

Skriv til os på info@ative.dk

Erfarne konsulenter giver mange fordele

  • Du kommer hurtigt i gang - vi har allerede læst bøgerne og erfaring med de nyeste metoder som f.eks. domain-driven development.
  • Du slipper for dyre begynderfejl idet vi følger Atives beviste "best practise" for god agile testbar arkitektur og agile udviklingsinfrastruktur.
  • Hurtig realisering af besparelser: konsulenten hjælpe med hurtig at fjerne spild i projektet - du får hurtigt automatiseret byg og test og undgår de begynderfejl, der ofte fører til fiasko.
  • Lavere pris for ændringer i applikationen. Konsulenterne er velfunderede i refactoring patterns hvilket gør dem i stand til enkelt og pålideligt at ændre i systemet og samtidig forbedre arkitekturen. Det giver lavere kompleksitet og lavere livstidsomkostninger.
  • Lavere livstidsomkostninger på udviklingsarbejdet. Ved at bygge en stringent arkitektur opnår du at fejl kan rettes og systemet ændres uden særlig risiko for at introducere de følgefej, der ofte gør udviklingsprojekter dyre og langsomme.
  • Lavere livstidsomkostninger for testarbejdet. Ved at bygge systemet med en testbar arkitektur og forankre kvalitetsmålingen i automatiske regressionstests kan du trygt og billigt lave store forandringer af systemet i fremtiden uden at det koster et omfattende testarbejde. Du har hele tiden et bevis for, at alle krav er overholdt.
  • Teamet arbejder løbende med kompetence- og kvalitetsforbedring hvilket giver hurtigere leverancer og lavere omkostninger.