Ative Scrum coaching

Man kan læse sig til Scrum, men den mest effektive måde at lære det på, er at alliere sig med nogen, der har gået vejen før.

Hvem er det til?

Coaching henvender sig til virksomheder, der vil effektivisere deres softwareudvikling, både udviklingsteams og deres kunder.

Udviklingsteams lærer at forbedre krav, estimering og planer, øge kvaliteten gennem "craftmanship" og agile design principper, og reducere omkostningerne til test ved automatisering på både unit-, integrations- og forretningsniveau.

Købere af store projekter lærer at blive bedre kunder, så dyre fiaskoer undgås. Det gøres ved at med styre leverandøren ind på agile metoder og forbedre krav og planlægningsprocessen således at der kan bygges bedre software hurtigere inden for det aftalte budget.

Hvad er det?

Rådgivningen arbejder målrettet med at hjælpe de vigtige roller i projekterne:

  • Kunde/kravsiden - giv teamet et bedre krav og plan-grundlag, så de vigtigste funktioner kan leveres hurtigere, med færre fejl
  • Udviklingsteamet - få automatiseret byg, test og deployment, så kvaliteten kan måles fra dag til dag og pinlige regressionsfejl kan undgås samtidig med at testbyrden reduceres væsenligt.

Hvad er udbyttet?

Metoderne forbedrer udviklingsprocessen, så kravene bliver klarere, tilbageløb og misforståelser reduceres, software kan leveres hyppigere og i mindre bidder, så time-to-market bliver forkortet, og det leveres i en kendt, høj kvalitet fastholdt gennem veldokumenteret, automatisk test og udrulning.

Kort sagt: bedre software hurtigere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret om bl.a. nye kurser. Maks. 1 mail pr. måned.